Biografie

 
 
Chady 
 
 
 
Chady woont tegenwoordig in Amstelveen en was altijd al een creatief mannetje.
Die creativiteit heeft hij van zijn vader die kunstschilder is.  
Het kappersvak was dan ook zeker voor hem weggelegd, alleen toch ging Chady pas op latere leefdtijd (22) naar de Kappers Academie. 

De plek waar Chady hem zelf verder ontwikkelde werd Liberty Trendy in Amsterdam zuid. Een leuke trendy kapsalon met heel veel diversiteiten. Hier kon hij al zijn creativiteit in kwijt en leerde hij vele verschillende kapsels. In drie jaar tijd heeft hij hier enorm veel geleerd en met veel plezier gewerkt.

Na een 10 tal jaren bij verschillende kapperszaken te hebben gewerkt en daar alle vaardigheden, vakkennis hebben opgedaan. Groeide bij mij steeds meer het gevoel om zelfstandig verder te gaan in een eigen onderneming.
 
Het creatieve vak van een kapper voor dames, heren en kinderen past geheel in deze tijd van het opkomen van kleine ondernemingen in plaats van de grote franchise zaken met alle daarbij behorende kosten.
 
Toch was er bij Chady nog altijd de droom van een eigen kapsalon. Het bericht dat een zonnestudio aan de Amsterdamseweg er zou mee gaan stoppen, heeft zijn droom in een stroomversnelling gebracht. Na een lange voorbereiding opende Chady in Maart 2010 dan eindelijk zijn eigen kapsalon:
(Chady Hairstyling) Met veel enthousiasme bouwt hij momenteel verder aan zijn droom. Het doel van Chady is om het juiste kapsel te creëren die bij de klant past. Met persoonlijke aandacht en al zijn creativiteit ziet hij zijn klanten vol zelfvertrouwen zijn kapsalon uitstappen. Een te gek gevoel!